Tuesday, October 20, 2015

Bowling & Surprise Bday


15 Oktober
Just Jadi tukang sorak.
Tahun ni keadaan tak mengizinkan nak join pertandingan bowling ni.
masih jalani Fisioterapi (Tennis Elbow)
sob sobbb
sedihhh
....................................
Sedih pun tak lama
sebab dapat cabutan bertuah
HahahAA
Of coz la happy 1st time kot dapat
terasa diri 'bertuah' sekejap
..............

Habis bowling ada date pulak dengan my Dear.
yang susah2 ambik aku tengah malam dari airport
teman kan pulak pergi buat rawatan fisio sebelah pagi

something surprise untuk my Dear
Nak nangis la kan masuk dalam kereta ada cake secret receipe dengan card
atas dashboard dekat stering kereta.
(serius tu 1st time aku buat surprise dekat orang yang aku sayang)
.................
Mata dia berkaca la.
aku pulak yang touching.
...............
A.H.A.R
satu je nak cakap
Love u
........................

p/s

Jangan Cari kelemahan, Cari Persamaan
dia selalu ingatkan aku tentang tu.
ThANKS



No comments:

Post a Comment

Belajar untuk memberi walaupun tiada

.................................................... .............................. Saat orang yang kamu sayang mahukan...